It is adventtikalenteri time my dudes

Hiio hoi ja hellät tunteet. Se olisi taas lokakuu, mikä tarkoittaa sitä, että god-tier adventtikalenterit ovat tulleet myyntiin. Ja se taas tarkoittaa sitä, että teidän kannattaisi etsiä se lähin partiolainen – Leirisiskoista tietenkin – jolta voit ostaa itsellesi adventtikalenterin tänne Suomen koleaan ja kylmään säähän.

Partiolaisten perinteinen adventtikalenteri on ilmestynyt jo vuodesta 1947. Tänä vuonna sen on kuvittanut Christel Rönns. Adventtikalenterien hinta on 10 euroa ja mukana tulee pakettitarroja käytettäväksi joululahjoihin.

Tänäkin vuonna Leirisiskot myyvät partiolaisten adventtikalentereita, joiden tuotot käytämme mm. kesäleireihin, jotta voimme pitää leirien hinnat kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna.

Tai vaihtoehtoisesti mikäli ei Leirisiskoja ole lähellä, voitte myös ostaa omanne netistä, osoitteesta; https://www.adventtikalenteri.fi/

Ostaessanne netistä, muistakaa kuitenkin laittaa lippukuntaosuuden saajaksi Leirisiskot ;)

Adventtikalenterien lisäksi, meillä on tänä vuonna myynnissä Mauri Kunnaksen kuvittamia joulukortteja!

Lisätietoa saat lähimmältä Leirisiskoltasi tai vaihtoehtoisesti liitteenä olevasta tiedostosta. Joulukorteista lisätietoa saa kun ottaa yhteyttä esimerkiksi Lippukunnanjohtajaan (yhteystiedot löytynevät yhteystiedot välilehdeltä)