Paketointia, paketointia, paketointia!

Joulu tulee, oletteko valmiita? Tiedättekö mitä joulu tarkoittaa? AIVAN OIKEIN! Paketointivuorot ovat jaossa taas! Tätä tapahtumaa et halua missata, joten suosittelen lämpimästi varaamaan haluamasi vuorot ajoissa. Vuoroja varaamaan pääset esimerkiksi yläpalkissa olevasta linkistä TAI jos haluat nähdä extrapaljon vaivaa, voitte klikata auki tämän .docx tiedoston, jossa on peräti kaksi linkkiä, joista toinen vie suoraan paketoinnin varaamiseen ja toinen takaisin nettisivuille. Olkaahan siis tarkkana.

 

Huomautus, vaikka ylhäällä ja tiedostossa lukeekin vuosi 2013, vievät linkit silti vuoden 2018 listaan. Listan nimeä ei sitten ole vain päivitetty kun Leiriveikot (aivan loistava, Salossa toimiva poikalippukunta) sen ovat tehneet. Allekirjoittanut ei ota vastuuta docxien/linkkien nimistä, vaan ohjeet ovat tulleet ylemmältä tasolta.

 

paketointimainos2018