Kävyn kierros: tarpojien vaellus/leiri

Tarpojille järjestettiin leiri 18-19.9.2021. Tarpojat kokoontuivat Muurlan kirkolla, ja vaelsivat sieltä n.10km Naarilan kämpälle. Tässä vähän leirin tapahtumista:

”Kake (tarpojajohtaja) saapus kämpälle äitin kanssa. Sytytetään kämpän uuni ja tehään ruoka nälkäsille tarpojille jotka on täällä n. 1,5h päästä. Minni (koira) on kans mukana. Yö nukutaan laavuissa. Saa nähä miten tarpojat tarkenee! Tehtiin yhden johtajan ohjeella leirimerkit ja syötiin paljon (oli rankka vaellus, kyök) Leikitiin muksujen kanssa paljon laurentsiaa. Iltanuotiolla lauleskeltiin maailman parhaimman ukulelen soittajan kaa (eräs tarpojajohtaja oli kirjoittanut tämän. Hän siis oli itse ukulelen soittaja XD). Iltanuotiolla kans paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja ja syötiin nutellaa (niinku aina). Kaikki oli ihan väsyneitä (varsinki johtajat) joten parin nutella-voileivän jälkeen kaikki painu laavuihin nukkumaan (oli kylmä yö). SAATIIN KAAKAOTA AAMULLA! ps. nähtiin joutsenia.”

Tarpojat Muurlan kirkolla valmiina vaeltamaan!