Maaoravat kämpällä 12.-13.4.2019 | Seikkailijat

Perjantai-iltana seikkailijat suuntasivat kohti Naarilan kämppää, tarkoituksenaan yöpyä ensimmäistä kertaa laavulla. Jännittävää! Paikalla oli 7 seikkailijaa, 4 johtajaa ja 1 koira. Retki aloitettiin lipunnostolla, sitten tutustuttiin paikkoihin. Lunta oli vielä vähän maassa, mutta muuten ilma oli jo oikein keväinen. Ilta meni puita pilkkoessa ja sitten iltanuotiolla makkaraa paistaessa. Partiolaulujakin laulettiin, tottakai.
Yö laavulla oli viileähkö, mutta reippaana heräsimme uuteen aamuun. :)

 Lipunnoston ja aamupuuron jälkeen ohjelmassa oli köytösten opettelua. A-pukista tuli niin hieno, että ojan ylitys onnistui helposti. Lounaaksi nautittiin trangialla valmistettua nakkikeittoa, nam. Ruokalevon jälkeen  tutustuimme vielä rihmauksen saloihin. Sitten päästiinkin taas itse asiaan oli puita pilkkomaan ja nuotiolle! Kuivat puut oli jo aikalailla käytetty, mutta kyllä partiolainen nuotion sytyttää vähän kosteammillakin puilla, eikös vain? Tällä kertaa nuotiolla valmistui herkullisia lettuja. Sitten olikin jo aika siivota jäljet, laskea lippu, kävellä parkkipaikalle ja kiittää kaikkia mukavasta retkestä.