SUDENPENTUJEN HARJA YÖRETKI NAARILASSA | 30–31.3.2019


Leirisiskojen 27 sudenpentua ja Salon Leiriveikkojen 19 sudenpentua johtajineen starttasivat Salon seurakuntatalon edestä la 30.3 klo 10:00 bussilla kohti Naarilaa. Naarilaan päästyämme oli ohjelmassa puukkojen poiskeruu, leiripaikkaan tutustuminen ja tietysti lipunnosto. Lipunnoston jälkeen pääsimme nauttimaan maittavasta lounaasta Naarilan tunnettuun keittiöön.

Vatsat täynnä oli hyvä aloittaa jälkimerkin suoritus, joka tällä kertaa oli retki jälki. Rasteilla pentueet pääsivät pystyttämään Niger-telttaa, seuraamaan puolijoukkueteltan pystytystä, veistämään itselleen voiveitsen, kokoamaan trangiaa ja pelailemaan erilaisia pelejä.

Rastien jälkeen oli vuorossa jälleen maittavaa päivällistä jonka jälkeen oli vuorossa lasten kauan odottama huoneiden jako. Sänkyjen petailun ja huonekavereihin tutustumisen jälkeen oli aika siirtyä iltanuotiolle, jossa päästiin paistamaan makkaraa.

Iltanuotion jälkeen olikin aika rauhoittua iltatoimille ja käydä nukkumaan.

Sunnuntaiaamuna herättiin reippaina huolimatta kellojen siirtämisestä. Aamupalan jälkeen oli vuorossa lipunnosto ja uusien sudenpentujen lupauksenanto. Juhlallisuuksien jälkeen päästiin tekemään itsellemme partiopojat- ja tytöt huiveihin ja toki pakkaamaan tavaramme ja siivoamaan jälkemme.

Yöretki päättyi juhlallisesti lipunlaskuun ja jälkimerkkien jakoon, jonka jälkeen oli hyvä lähteä huoltajien matkassa kotia kohti.