Allinpäivä – mitä tapahtui?

Taas oli aika kokoontua yhteen kaikkien ikäkausien voimin viettämään Allinpäivää. Ihmettelijöille tiedoksi, että Allinpäivänä Leirisiskot kokoontuvat yhteen partioperinteiden merkeissä. Nimi tulee entiseltä lippukunnanjohtajaltamme Alli Topilta, joka johti Leirisiskoja peräti 22 vuotta. Tänä vuonna illan teema oli partiovuosi. Leikkaa ja liimaa tekniikalla tehtiin kollaasityöt kaikista niistä tapahtumista, jotka rytmittävät lippukuntamme vuotta. Samoajien aiheena oli Allinpäivä, Vaahtokarkeilla Yrjönpäivä, Nallet-laumalla partioparaati, Muumit-laumalla kesäleiri, seikkailijoilla KV-ilta ja Sateenkaariperunoilla itsenäisyyspäivän kirkko. Lopputulokset olivat vallan hienot, eikä erikeeperiäkään mennyt kuin yksi pullollinen. 😊 Kun silput oli siivottu ja liimat saatu pois käsistä, söimme kaurakeksejä ja joimme mehua. Lopuksi lauloimme partiolauluja (flyygelin säestyksellä!) ja teimme sisaruspiirin. Oli mukava ilta, partiokiitos kaikille!