Kekäle (2018) 23.-25.11.2018, Merisalo | Seikkailijat

Seikkailijoilla, kuten otsikosta ehdittekin lukea, oli Merisalossa aivan huikea retki – Kekäle 2018! Tässä heidän versionsa viikonlopun tapahtumista:

 

”Tultiin perjantaina ja tutustuttiin paikkoihin. Sitten majoituttiin parvelle. Meillä oli iltanuotio kalliolla, paistettiin makkaraaa ja tehtiin suklaabanaaneja. Laulettiin paljon partiolauluja.

Lauantaina nostettiin ensin lippu. Sitten askarreltiin juomatölkeistä tuikuille alustat. Aura teki myös hienon tölkkikiukaan. Sitten mentiin ulos sytyttämään nuotioita. Ensin hakattiin puita ja sitten sytytettiin isoja nuotioita, pieniä nuotioita ja soihtuja. Kokeiltiin kuka saa ensimmäisenä nuotion päälle viritetyn narun palamaan poikki. Sitten sytytettiin sauna ja saunottiin. Eräät kävivät myös uimassa! Sisällä poltettiin takassa taas nuotioita ja saatiin savua sisään, vaikka pelti oli auki. Veisteltiin myös kaikenlaista, kuten voiveitsiä ja taikasauvoja. Iltaohjelmana oli Fröbelin palikat-jumppaa ja partiolauluja ja vähän muita lauluja.

Sunnuntaina tehtiin trangialla tortilloja. Oli pakkasta ja varpaat paleli. Laskettiin lopuksi lippu ja kahdelta lähdettiin kotiin, koska ei voitu olla enää kolmatta yötä.”

/Seikkailijat